Bevándorláspárti-e vagy?

Föld S. Péter 2019. január 22. 18:22 2019. jan. 22. 18:22

Idáig nem lehetett tudni, mit jelent, ha valakire azt mondják, hogy bevándorláspárti. Senki soha nem mondta, hogy pártolja a bevándorlást, egyedül a kormány emberei részéről lehetett hallani, hogy vannak ilyen erők Magyarországon. Ma reggel végre ebben a kérdésben is megvilágosodtunk, mert Hidvéghi Balázs, a Fidesz kommunikációs igazgatója megismételte azt a már jó ideje hangoztatott mantrát, miszerint Magyarországot valójában nem a jogállamiság hiánya miatt támadják, hanem azért, mert nem akar bevándorlóországgá válni.

Mostantól tehát minden érthető: ha jól fordítjuk magyarra az urak szavait, akkor az olvasatukban egy bevándorlóktól mentes ország legfőbb ismérve, hogy lerombolják az oktatást, padlóra küldik az egészségügyet. Pártkatonákat neveznek ki mindenhová, ők felügyelik az ügyészséget, a bíróságot, a médiatanácsot, az alkotmánybíróságot. Azok, akik nem akarnak bevándorlókat, azt támogatják, hogy Mészáros Lőrinc a mostaninál is szemérmetlenebbül vagyonosodjon, és Garancsi István, valamint Tiborcz István javai még látványosabban gyarapodjanak. Több stadion épüljön, a felcsúti kisvasutat pedig hosszabbítsák meg Bicskéig, ha meg még tovább támadják, akkor Lovasberényig.

Aki pedig nem hajlandó mindezt elfogadni, nem törődik bele abba, hogy Magyarországon minden úgy jó, ahogy van, és nem ért egyet azzal, hogy virágzik a korrupció, az állami média nem tájékoztat, hanem hazudik, a versenyképességünk romlik, a gazdaság pedig csak a gyenge forintban számolva növekszik, dollárban és euróban hosszú évek óta stagnál, az a bevándorlást pártolja.

Tessék tudomásul venni, hogy ilyen egyszerű az egész. Nem kell mindig mindent túlbonyolítani, mert abból csak baja lehet az embernek.