Vajna Tímea kényszerbetegségben szenved

Jász 2019. január 23. 16:24 2019. jan. 23. 16:24

Amikor Andy Vajna elhunyt, felesége közösségi oldalát elárasztották a rosszakaró, kárörvendő kommentek. Nem volt jó látni. Azt gondoltam, hiába viselkedett korábban bicskanyitogató módon a luxusban lubickoló feleség, egy ember halála sosem adhat okot a gyűlölködésre. 

Néhány napig csöndben volt, szinte semmit nem tett  fel az Instagram-oldalára. A "késznyerposztolásban" szenvedő fiatal özvegy fogát összeszorítva - és bizonyára ismerősei tanácsára - nem mutatott túl sok aktivitást. Azonban most megtört a jég. Újra úrrá lett rajta a kényszerbetegség. Különféle videókkal próbálja a külvilág felé mutatni, mennyire nehezen bírja a férje nélkül. 

Az egyik videóban - ami szerdán látott napvilágot - az a macska szerepel alvás közben, amelyet magánrepülőgéppel vitt Amerikába egy orvosi kezelésre. A néhány másodperces felvételhez angolul azt írta: "az állatoknak is nagyon hiányzol".

A másik felvételen a házuk erkélyéről mutatja a havas kertet. Ehhez az alábbi kommentet fűzte: "Szeretted a hóesést. Nagyon hiányzol. Nehéz nélküled a házban lenni."

Ezek akár szép gondolatok is lehetnének, de ebben a formában határozottan visszataszítóak, ugyanis ha valaki gyászol, azt ne a külvilág számára tegye, és főleg ne a közösségi oldalán, alvó macskát posztolva.

Tegyen fel inkább egy közös képet, amelyhez kedves emlékek fűzik. Persze Tímeának több bugyis fényképe van, mint családi, hiszen - a közösségi oldalának tanúsága szerint - folyamatosan utazgatott a világban, és szinte alig volt együtt szeretett férjével.

Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a kényszerbetegség nagyon nehezen legyőzhető. Csak szurkolni tudok, hogy legalább a gyász időszakát bírja ki fehérneműs fotók posztolása nélkül, vagy ha ez túl nagy kérés, akkor legalább addig várjon, amíg az örökséget felmarkolja, hiszen nem érdemli meg Andy Vajna, hogy halála után bohócot csináljanak belőle.

Forrás: Hírklikk