Ingatlanja nincs, 18 éves Suzukija viszont van az új kormányszóvivőnek

HírKlikk 2024. március 29. 17:00 2024. márc. 29. 17:00

Vitályos Eszter, a Fidesz főpolgármester-jelöltjeként induló Szentkirályi Alexandrát váltó államtitkár a Facebook-oldalán közölte: „Kormányszóvivőként is maradok a Pilis-Dunakanyar országgyűlési képviselője, ahonnan a legtöbb erőt és támogatást kapom az itt élő emberektől, és továbbra is azon leszek, hogy ezt megháláljam szeretett otthonomnak." 

Az új kormányszóvivő idei vagyonnyilatkozatában egy 18 éves Suzuki mellett majdnem 6 millió forint megtakarítás és 4,7 milliós hiteltartozás van feltüntetve – írta a Menedzsment Fórum.

Vitályos Eszter 2010-től 2012-ig az Országgyűlés Hivatala alkalmazásában a Fidesz önkormányzati és területfejlesztési kabinettitkári feladatait látta el, majd a Miniszterelnökségen dolgozott, később pedig a Nemzeti Fejlesztési Ügynökség jogi- és gazdasági elnökhelyettesévé nevezték ki – írta a Magyar Hang. 2014-től 2018-ig a Miniszterelnökség európai uniós fejlesztésekért felelős államtitkára volt, ezután az akkori Emberi Erőforrások Minisztériumában az európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkári feladatokat végezte. Az Országgyűlésbe 2021-ben került be L. Simon László parlamenti helyére, majd a 2022-es országgyűlési választáson egyéni mandátumot szerzett a szentendrei választókerületben.

Forrás: mfor.hu