A Tisza Párt polgármesterjelöltje már nem tartja idiótának Magyar Pétert

HírKlikk 2024. május 5. 10:45 2024. máj. 5. 10:45

Egy hónapja még nárcisztikus idiótának tartotta Magyar Pétert, most a Tisza Párt polgármesterjelöltje lett Kőbányán. Barna Judit azóta megtért, szerinte „Magyar rácáfolt az alaptalan vádakra.”

A Magyar Péter-féle Tisza Párt beszállt a fővárosi önkormányzati versenybe. Miután a Fidesz újra belenyúlt a választási törvényekbe, hogy visszaállítsa a listás szavazást a fővárosi közgyűlésbe (így nem a kerületi polgármesterek ülhetnek majd be a városházára), egy pártnak elég mindössze három kerületben polgármesterjelöltet indítania ahhoz, hogy önálló listája lehessen. Ezt kihasználva, Magyar Péter pártja végül négy helyen; a jelenleg DK-vezette XI. és XVIII., illetve a fideszes X. és XVII. kerületben indul a polgármesterségért.

Kőbányán Barna Judit Annamária közösségszervező és kulturális menedzsert jelölte a Tisza. Ezután nem sokkal, viszont kiderült, Barna egy hónapja még nárcisztikus idiótának nevezte Magyar Pétert a Facebookon – írta meg a hvg.hu.

Barna Judit kommentjeit a Magyar Hang vette észre. A párt mostani jelöltje, Stumpf András posztja alatt írta az alábbiakat Magyar Péterről, reagálva az ő és Varga Judit magánéleti konfliktusaira:

„Valaki elhitte/hiszi neki, hogy ő a hazát akarja megmenteni?”

„Látom milyen alávaló, színjáték az egész, amit ez az ember művel.”

„Aki egy szemmel láthatóan narcisztikus idiótát a feleségével szemben véd, ott meg kell szólalni.”

Miután a lap megkereste Barnát is az ügyben, ő azt válaszolta:

„Ezt valóban én írtam. Magyar Péter azóta számomra rácáfolt az alaptalan vádakra. Megismertem, közéleti szereplése és összeszedettsége pedig sorsfordító lehetősége az országnak.”

Forrás: hvg.hu