Országszerte akadozott a Digi és a Vodafone szolgáltatása

HírKlikk 2024. április 30. 16:20 2024. ápr. 30. 16:20

A DownDetector szerint kedden Magyarország-szerte akadozott a Vodafone és a Digi szolgáltatása. Több hibajelentés is érkezett a vezetékes- és a mobilinternettel kapcsolatos problémák miatt.

Az Index számolt be arról, hogy kedd reggel óta egyre több hibajelentés érkezett a Vodafone és a Digi szolgáltatásai miatt a DownDetector adatai szerint. Az oldal grafikonja azt mutatja, hogy reggel 8-kor ugrott meg a bejelentések száma.

A Vodafone és a Digi felhasználóinak is leggyakrabban a mobilinternettel akadt gondja, de sokaknál a vezetékes internet sem működött megfelelően.

A legtöbb bejelentés Budapestről, Debrecenből, Szegedről, Békéscsabáról, Miskolcról, Pécsről, Győrből, Székesfehérvárról, Kecskemétről, Dunavarsányból és Szombathelyről érkezett.

A 4iG-től a lap azt a tájékoztatást kapta, hogy a Diginél a fennakadások oka az volt, hogy a Váci úton egy építkezésen átvágtak egy adatkábelt, ezért volt probléma a szolgáltatásban.

Közölték, hogy számadataik nem támasztják alá a DownDetector adatait, és a Vodafone-nál nem volt probléma a szolgáltatásban, kizárólag a Diginél, de kollégáiknak már itt is sikerült helyreállítani a szolgáltatást, ami így már zavartalanul működik.

Forrás: Index