Bayer Zsolt annyira hülye, hogy kellene neki adni még egy lovagkeresztet

Jász 2018. december 9. 18:37 2018. dec. 9. 18:37

Bayer saját showműsorában Emmanuel Macron hitelességét akarta aláásni, azonban ehelyett saját magából csinált hülyét - nem kicsit, nagyon. Zsolti lovag ugyanis a sárgamellényes tüntetés helyett egy három éves, brüsszeli gazdademonstráció képkockáit vágta be a műsorában levetített beszámolóba.

A Bayer Show néven futó műsornak még a november 25-i adásában történt meg az, hogy amikor Bayer Zsolt éppen Emmanuel Macron francia államfőről beszélt, azzal konferált fel egy bejátszást, hogy "nézzük csak meg, mi is zajlik éppen Franciaországban?"

A felkonf után azonban nem franciaországi képsorok következtek, hanem egy három évvel ezelőtti, 2015-ös brüsszeli gazdatüntetésről készült felvétel, ahol egy traktor áll szemben a rohamrendőrökkel.

Bayer az üggyel kapcsolatban azt mondta, ő erről nem tehet, mert állítása szerint a képsorokat valamilyen balos portálról szedte le, amelyik azt írta, hogy ez zajlik Párizsban. Azonban Zsóti annál is ostobább, mint ahogy eddig gondoltuk, ugyanis a Youtube-on megtalálható felvételen ott szerepel a dátum: 2015. szept. 7. 

A műsorban 11:30-tól kezdődik az említett jelenet:

Ez az eredeti videó:

Forrás: Hírklikk