Ha én Hoffmann Tamás lennék

Föld S. Péter 2019. október 4. 18:28 2019. okt. 4. 18:28

Ha én Hoffmann Tamás lennék, Újbuda polgármestere és polgármester-jelöltje, akkor most nagyon szégyellném magam, amiért az engem támogatók ilyen mocskos és hazug lejárató kampányt indítottak ellenfelem, az ellenzék jelöltje, László Imre ellen, mely kampányról beigazolódott, hogy egy szó sem igaz az egészből, ebből kifolyólag egyfelől aljas indokból elkövetett választási csalásról, másfelől a személyiségi jogok megsértéséről, lábbal tiprásáról van szó.

Ezért, ha én Újbuda polgármestere lennék, nem csupán egy krumpliosztó szavazatszerző, és úgy érezném, hogy maradt még bennem némi tisztesség, akkor haladéktalanul teleszóratnám a kerület postaládáit azzal, hogy a TV2, az Origo és a lakájmédia csatolt részei hazudtak László Imréről, amivel vádolták, a sok évvel ezelőtti zaklatási ügyből egyetlen szó sem igaz, s követelném, hogy a TV2 kérjen bocsánatot, a lejárató anyagot közlő szerkesztőket és minden olyan sajtómunkást, akinek köze volt ehhez a gazemberséghez, azonnali hatállyal bocsássanak el, a tévét pedig tiltsák el a további, ilyen és ehhez hasonló aljasságok közlésétől. Közölném továbbá a nagyközönséggel, hogy én nem ilyen tisztességtelen és alávaló eszközökkel szeretnék polgármester maradni, hanem azért, mert az a meggyőződésem, hogy az én programok jobb, mint másoké.

Ha én Újbuda polgármestere lennék, a kerületi újság következő számában – nyilván lesz még ilyen az október 13-i választás előtt – nagy interjút készíttetnék László Imrével, ahol elmondhatná, hogy milyen tercei vannak a kerülettel, amennyiben a választók október 13-án nem nekem, hanem neki szavaznak bizalmat. Elmondhatná, hogy mit tenne az itt élők életminőségének javítása érdekében, közös fotón is szerepelnék vele, melynek aláírásban nem mulasztanám el megjegyezni, hogy ellenfelek vagyunk, s nem ellenségek. Egyikünk sem a haza ellensége, a legkevésbé szűkebb pátriánké, a tizenegyedik kerületé, s aki mást állít, magáról állít ki elégtelen bizonyítványt.

Ha én Hoffmann Tamás lennék, Újbuda polgármestere és polgármestere-jelöltje, mélységesen szégyellném magam, ha bebizonyosodna, hogy tudomásom volt arról, hogy milyen mocsokság készül László Imre ellen.