Puzsér: Ha el akarnak takarítani Karácsony Gergely útjából, annak ez a módja

HírKlikk 2019. május 2. 18:40 2019. máj. 2. 18:40

Három pontból álló ajánlatot tett az ellenzék pártjainak Puzsér Róbert annak érdekében, hogy az ősszel esedékes önkormányzati választáson legyőzzék Budapesten a Fideszt.

„Az ajánlatunk első része egy korrekt kerületi eloszlás. A tavalyi országgyűlési választások és az európai parlamenti választások budapesti eredményeinek átlagát véve alapul. Az idei EP-választás eredménye frissebb, az országgyűlési választások eredménye viszont súlyosabb. Úgy gondolom, a kettőnek az átlaga kiadja a realitást”

 – hangsúlyozta Puzsér Róbert csütörtöki sajtótájékoztatóján, majd hozzátette:

„ha az MSZP úgy gondolja, hogy ez nincs így, és inkább közelíteni kell az idei európai parlamenti választások eredményéhez, ez lehet egy tárgyalási alap."

"Az ajánlat második része, egy budapesti minimum program elfogadása, amelynek tartalmaznia kell egy antikorrupciós csomagot"  – emelte ki az LMP és a Jobbik támogatását élvező főpolgármester-jelölt.

„Azt szeretnénk, ha ez a Sétáló Budapest programból indulna ki. De, ha ehhez képest ellenvetése vagy kiegészíteni valója van a baloldalnak, akkor mi azt is tárgyalási alapnak tekintjük" 

- mondta kissé zavartan Puzsér.

A főpolgármester-jelölt az ajánlatának harmadik részeként magát az előválasztást említette.

"Ha az MSZP és a DK előválasztást akar, mert el akarnak engem takarítani Karácsony Gergely útjából, akkor ez a módja"

- zárta a sajtótájékoztatót Puzsér Róbert.

Forrás: Hírklikk