Szex és Vajna

Föld S. Péter 2019. július 30. 10:35 2019. júl. 30. 10:35

Gönczi Gábor, a TV2 műsorvezetője régi barátja Vajna Tímeának. Azt nem tudni, hogy már akkor is barátok voltak-e, amikor az év elején elhunyt filmmogul özvegyét még Palácsik Tímeának hívták, ám az biztos, hogy az ismeretség meglehetősen közeli. Ennek megfelelően Gönczi nem fogta vissza magát, a Tényekben még azt is megkérdezte Vajna Tímeától, hogy volt-e szexuális kapcsolat közte és majd 40 évvel idősebb férje között. Válasz a cikkben.

Férje halála óta először adott interjút Vajna Tímea, akiről az is kiderült, hogy nagyon izgult, amikor a TV2 megkereste. Pedig régi barát, Gönczi Gábor volt a kérdező, aki nem csak pártatlan, a tényekhez mindig makacsul ragaszkodó sajtómunkás, de szakmailag is a legjobbak közé sorolható, legalábbis, alákérdezés kategóriában mindenképp.

Mindezeket az erényeit most is megcsillantotta, s miközben a még mindig fiatal özvegy Andy Vajnával közös otthonukban, a Gattyán György milliárdostól bérelt villában végigvezette a televíziós stábot, sok mindent megtudtunk Vajna Tímeáról. Például azt, hogy a férje halála óta szomorú. Amióta Andy nincs, özvegye csak gyógyszerekkel tud elaludni, vagyis, mint maga fogalmazta, kiüti magát. Egyedül a macskái jelentenek némi vigaszt a számára, köztük az a Chanel nevű négylábú, amely azzal vált ismertté, hogy – még a filmmogul életében – Vajna Tímea különrepülőgéppel vitte Amerikába gyógyulni.

Más embernek már ennyi baj is sok lenne, Vajna Tímeának azonban mindemellett még anyagi gondjai is vannak. A villában található csodazongorát már el is kellett adnia, meg még néhány tárgyat is a moziteremből, igaz, a gyárilag kék, de egy ideje fekete fóliával ellátott Lamborghini Huracán Spyder sportkocsit még csak most próbálja értékesíteni.

Korrekt ember nem nyúlkál a mások zsebében, mi sem kutakodunk, hogy vajon mennyi kóstál az autó, legyen elég annyi, hogy a Vajnáné kocsijához hasonló járgányokat 60 millió forintért szokták kínálni. Ennyiből azért egy ideig ki lehet húzni, különösen, ha jól beosztja az ember a pénzt, és nem költekezik felelőtlenül.

Vajna Tímea egy korábbi megszólalásából megtudtuk – és még mindig a súlyos anyagi helyzeténél tartunk – hogy nemrégiben egy igen exkluzív görög szállodában igyekezett felejteni. A hotel még neki is túlságosan drága volt, ezért csak úgy tudta kifizetni, hogy a tulajdonos jelentős engedményt adott neki. Nem mindenkinek jár ilyen kedvezmény, csak azoknak a hírességeknek, akik hajlandók az arcukat – no meg a formás testüket – képileg a szállodának kölcsönözni. Vajna Tímeának is föl kellett tennie magáról néhány egészalakos fürdőruhás fotót a szálloda Instagram oldalára, ezeket sajnos nem láthatjuk, a hotel megtiltotta az újságoknak a közlést.

Ja, és amit a bevezetőben ígértünk: Gönczi Gábor a régi, meghitt ismeretség okán azt is megkérdezte az özvegytől, hogy volt-e Andy és közte olyan kapcsolat, ami férfi és nő között szokott lenni. (Ha jól sejtjük, a szexre gondolt a sajtómunkás.).

A válasz: igen.